На аукціоні у Львові продають 8 земельних ділянок 

На продаж у Львові виставлено 8 земельних ділянок, з яких 7 призначено під комерційну діяльність, а одна під забудову житлового будинку.

У лютому та березні місто має намір побити рекорд за обсягом продажів. Початково дві ділянки будуть доступні на аукціоні вже наступного тижня, 20 лютого, тоді як ще шість будуть виставлені на продаж у березні. 

На торгах пропонуються різноманітні локації з різними цінами, від найдешевшої за понад 600 тисяч гривень у Зарудцях до найдорожчої за понад 43 млн гривень в одній із промислових зон Львова. Серед представлених лотів лише один призначено для будівництва житла.

Вже з 20 лютого онлайн аукціоні можна буде придбати земельні ділянки у Дублянах та Львові з наступними параметрами:

  • на проспекті Червоної Калини в Дублянах пропонують 0,57 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Ділянка розташована за 3 км від центру міста в зоні малоповерхової забудови. Стартова ціна лота складає 5,2 млн грн.
  • на вулиці Нагірній у Львові 20 лютого відбудеться аукціон за 0,08  біля будинку № 70. Ділянка призначена для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, зі стартовою ціною від 1,3 млн грн.

В березні планується провести ще два аукціони – 5 та 19 березня.

5 березня буде виставлено на продаж понад 5 га земельної ділянки на вулиці Північній. Ділянка призначена для розміщення та експлуатації промислових об’єктів. Стартова ціна лота становить 43,3 млн грн.

19 березня на аукціоні буде представлено 5 лотів:

  • понад 2 га в місті розміщені в промисловій зоні “Сигнівка”;
  • земельні ділянки на вулицях Є. Патона та Суботівській – Іванни Блажкевич;
  • у Дублянах на вулиці Сонячній;
  • в Зарудцях на вулиці Франка.

Про те, як стати власником нерухомості та землі у Львові читайте у нашому матеріалі.

Total
0
Поширень